Jezikovni tečaji

V manjših skupinah izvajamo začetne in nadaljevalne jezikovne tečaje angleškega jezika. Odkrivamo značilnosti angleškega jezika in kulture. V sproščenem vzdušju in ob pozitivni spodbudi bomo osnove jezika, slovnična pravila in besedišče usvajali z aktivno konverzacijo v angleškem jeziku, igranjem vlog in zanimivimi nalogami. Skupaj bomo potovali v tuje kraje, se sporazumevali na letališču, naročali hrano v eksotičnih letoviščih, izgubili se bomo (in seveda tudi vprašali za pot) v metropolah in s tujejezičnimi prijatelji klepetali o vsakdanjih dogodivščinah.

Jezikovni trener vsebino in gradivo prilagodi glede na vaše želje, interese, zahteve in znanje. S skodelico kave ali kot pravi Angleži s skodelico čaja v rokah klepetamo o vam priljubljenih temah, knjigah, filmih, o vsakdanjih dogodivščinah. Skupaj tako utrjujemo besedišče in slovnico ter razvežemo jezik.

Individualne inštrukcije angleškega jezika za osnovnošolce, srednješolce in študente. Na podlagi pogovora z jezikovnim trenerjem uro prilagodimo zahtevam posameznika, njegovim željam in znanju. S poenostavljenimi razlagami, prilagojenimi vajami in ponavljanjem usvajamo slovnico, se pripravimo na teste in izpite ter poglobimo znanje. Z uporabo zanimivih didaktičnih gradiv, zgodb, slik in barv hitro razvežemo jezik. Učenje tako postane lažje, bolj zanimivejše in predvsem učinkovito.    

Skozi igro, z veliko gibanja, prepevanjem pesmic, ustvarjanjem prenekatere umetnine in samostojnega razmišljanja odkrivamo značilnosti angleškega jezika in kulture. Z otroki pojemo pesmice, spoznavamo rime in besedne igre in se zabavamo ob prstnih igrah.

Med drugim se tudi sprašujemo, ali je angleško vreme res tako muhasto, so »custard creams« res tako slastni in ali se njihovo pustovanje razlikuje od našega. Čeprav nam je dežela še malce neznana, z veseljem skupaj odkrivamo njena čudesa.

Na tej zgodnji stopnji razvoja otroka je pomembno, da otroci jezik začutijo in skozi igro pridobijo občutek za različne glasove, ritem, intonacijo in naglas.

Za tiste, ki ne želijo izgubljati časa z vožnjo, tiste, ki se najlažje učijo v udobju svojega doma, in tiste, ki imajo poln urnik, je idealna rešitev učenje preko Skypa ali katere druge spletne video platforme. Tečaj je prilagojen vašim željam, potrebam in znanju.