Prevajanje

Ne glede na to če potrebujete prevod ene strani, zajetnega priročnika z navodili, ali bi radi tujejezičnim poslovnim partnerjem in strankam predstavili svoje podjetje, bodo naši izkušeni prevajalci poskrbeli za strokoven in kakovosten prevod. Odlikujejo nas hitra odzivnost, doseganje rokov, kakovostni prevodi in konkurenčne cene. Naši usposobljeni in izkušeni prevajalci vam dokumente prevedejo v angleški, nemški, italijanski ali španski jezik.   

Naj bo jezik priložnost, ne pa omejitev! Spletna stran v tujem jeziku je ključnega pomena pri širitvi posla na tuje trge. Širitev na tuje trge bo s kakovostnim prevodom spletne strani lažja in dostopnejša. Natančen in jasen prevod vaše spletne strani ali bloga bo privabil stranke z novih trgov in vam odprl nove možnosti. Naši izkušeni prevajalci vam spletno stran ali blog prevedejo v angleški, nemški, italijanski ali španski jezik.

Prevajalec za marketinško dokumentacijo mora pogosto preoblikovati in prirediti besedilo, upoštevati mora kulturne posebnosti ciljne skupine in prilagoditi strategijo glede na ciljno državo. Za te vrste prevodov je potrebno dobro razumeti ciljni jezik, saj se besedilo ne samo prevaja, ampak tudi preoblikuje in na novo ustvarja. Za tovrstne prevode je potrebno izbrati prevajalca z odličnimi uredniškimi spretnostni, ki se spozna na podjetništvo in kulturo ciljne skupine. Le tako bo želeni prevod tako dober kot original. V angleški, nemški, italijanski in španski jezik vam lahko prevedemo izjave za javnost, spletno stran, reklamne kataloge in brošure, mednarodne marketinške kampanje in drugo dokumentacijo za marketing.